Jaguar XF Verzekering “Sportieve Luxe”

Wie een Jaguar XF bezit, wil ook een exclusieve autoverzekering. Een verzekering met een méér dan complete dekking, een bijzondere nieuwwaarderegeling, flexibiliteit en maximale service bij schade of diefstal. Geen addertjes onder het gras en een concurrerende premie.

Het rijden van de Jaguar XF is uw passie. In binnen- én buitenland wilt u zekerheid en zorg voor uw kostbare bezit. Veenstra & de Jong biedt speciaal voor de liefhebbers van deze exclusieve auto de volgende unieke verzekering. U heeft de keuze uit 3 varianten voor het verzekeren van uw Jaguar XF:

  • De Xclusief Jaguarverzekering: Premie op aanvraag
    een verzekering voor mensen die in Nederland wonen en een Jaguar XK bezitten (privé of zakelijk) met een cataloguswaarde van EUR 80.000 tot EUR 200.000. De waarde van accessoires meegerekend. De cataloguswaarde is de nieuwprijs van de Jaguar, inclusief btw en bpm en zonder kortingen. Bpm (belasting personenauto’s en motorrijwielen) is de belasting die u moet betalen bij de aanschaf van een nieuwe Jaguar.Vraag vrijblijvend een offerte aan