Jaguar XJ Verzekering “Een andere koers”

Wie een Jaguar bezit, wil ook een bijzondere autoverzekering. Een verzekering met een méér dan complete dekking, flexibiliteit en maximale service bij schade of diefstal. Een scherpe premie en duidelijkheid.

Het rijden van de Jaguar XJ is tenslotte uw passie. Als u nu in het binnen- of buitenland bevind, u wilt zekerheid en zorg voor uw kostbare bezit. Veenstra & de Jong biedt speciaal voor de liefhebbers van deze bijzondere auto de volgende unieke verzekering. U heeft de keuze uit 3 varianten voor het verzekeren van uw Jaguar XJ:

  • De Xclusief Jaguarverzekering:                                                Premie op aanvraag
    Een verzekering voor mensen die in Nederland wonen en een Jaguar hebben (privé of zakelijk) met een cataloguswaarde van EUR 80.000 tot EUR 200.000. In dit bedrag zit ook de waarde van accessoires. De cataloguswaarde is de nieuwprijs van de Jaguar, inclusief btw en bpm en zonder kortingen. Bpm (belasting personenauto’s en motorrijwielen) is de belasting die u moet betalen bij de aanschaf van een nieuwe jaguar.
  • De Xclusief Jaguarverzekering Plus:                                        Premie op aanvraag
    Een verzekering voor mensen die in Nederland wonen en een Jaguar hebben (privé of zakelijk) met een cataloguswaarde vanaf EUR 200.000. Bij dit bedrag zit ook de waarde van accessoires.
  • De Oldtimerverzekering: Premie vanaf EUR 28,- per jaar.
    Deze polis geldt uitsluitend voor Jaguars en Daimlers ouder dan 15 jaar, bekijk dan onze speciale Jaguar verzekering voor Oldtimers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan