Jaguar XK Verzekering “Het sporthart van Jaguar”

Wie een Jaguar XK bezit, wil ook een sportieve autoverzekering. Een verzekering met een méér dan complete dekking, flexibiliteit en maximale service bij schade of diefstal. De premie is zeer concurrerend.

Het rijden van de Jaguar XK is tenslotte uw passie. Als u nu in het binnen- of buitenland bevind, u wilt zekerheid en zorg voor uw Jaguar. Veenstra & de Jong biedt speciaal voor de liefhebbers van deze bijzondere auto de volgende unieke verzekering. U heeft de keuze uit 3 varianten voor het verzekeren van uw Jaguar XK:

  • De Xclusief Jaguarverzekering:                                                      Premie op aanvraag
    Een verzekering voor mensen die in Nederland wonen en een Jaguar XK hebben (privé of zakelijk) met een cataloguswaarde van EUR 80.000 tot EUR 200.000. In dit bedrag zit ook de waarde van accessoires. De cataloguswaarde is de nieuwprijs van de Jaguar, inclusief btw en bpm en zonder kortingen.
  • De Xclusief Jaguarverzekering Plus:                                              Premie op aanvraag
    Een verzekering voor mensen die in Nederland wonen en een Jaguar XK hebben (privé of zakelijk) met een cataloguswaarde vanaf EUR 200.000. Bij dit bedrag zit ook de waarde van accessoires.
  • De hobbytimerverzekering: Premie vanaf EUR 28,- per jaar.
    Deze polis geldt uitsluitend voor Jaguars en Daimlers ouder dan 15 jaar, bekijk dan onze speciale Jaguar verzekering voor Oldtimers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan